Serviciul de Ambulanță va avea un punct de lucru în Calea Aradului

Serviciul de Ambulanță va avea un punct de lucru în Calea Aradului

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Serviciul de Ambulanță de la Spitalul Județean Timișoara va primi un spațiu unde să își deschidă un punct de lucru. Este vorba despre spațiul de la Liceul Agricol din Calea Aradului. De aici ambulanțele vor ajunge mai repede la intervențiile din partea de nord a Timișoarei.

Am primit o solicitare de la Salvarea Spitalului Județean de a oferi spațiu pentru ca Salvarea să își constituie un punct de lucru în partea de nord a orașului. La ora actuală toate salvările pleacă de la Spitalul Județean și sunt situații în care se impun intervenții foarte rapide. (…). Noi am răspuns pozitiv și am propus Salvării spațiul la Liceul Agricol. Răspunsul a fost că este corespunzător și vor face un punct de lucru în acea zonă”, a spus marți, 17 ianuarie, primarul Nicolae Robu.

Prof. univ. dr. Dan V. Poenaru, șeful Comisiei de Sănătate din cadrul Consiliului Județean Timiș, a atras atenția despre necesitatea înființării acestei stații noi în partea de nord a orașului. „Este vorba de înființarea unor noi puncte de lucru ale Serviciului de Ambulanță Timiș. Acestea ar urma să fie amplasate în partea de nord a Timișoarei, avându-se în vedere numărul mare de urgențe pe această zonă, și echilibrarea și pe axa nord-sud”, a propus dr. Poenaru, într-o scrisoare adresată parlamentarilor din Timiș. Prin urmare Primăria Timișoara a decis înființarea acestui nou punct de lucru în clădirea fostului Liceu Agricol, la insistența reprezentanților Serviciului de Ambulanță.