Alteța Sa Regală Principele Guillaume de Luxemburg, oaspetele Familiei Regale a României

Alteța Sa Regală Principele Guillaume de Luxemburg, oaspetele Familiei Regale a României

- in National
0

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta primește la Palatul Elisabeta vizita Principelui Guillaume de Luxemburg, vineri 26 septembrie.

Alteța Sa Regală Principele Guillaume este fratele Marelui Duce Henri, suveranul Marelui Ducat de Luxemburg. Cu ocazia vizitei, Principele Guillaume va planta un copac în “Memorialul Copacilor” din grădina Palatului Elisabeta.

În cursul serii, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Guillaume de Luxemburg și Principele Nicolae vor lua parte la dineul oferit de “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania” care va avea loc la Athénée Palace Hilton.

La eveniment vor mai lua parte reprezentanți ai Guvernului României, ai mediul diplomatic și economic, sponsori și parteneri ai programului în România. “The Duke of Edinburgh’s International Award” este un proiect de dezvoltare personală, care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, indiferent de mediul de proveniență sau de contextul economic și social. Programul își propune să-i ajute pe tineri în formarea abilităților necesare pentru a duce o viață independentă, oferindu-le șansa de a excela și de a fi recunoscuți la nivel internațional pentru meritele lor.

“The Duke of Edinburgh’s International Award”a fost creat în 1956 de către Alteța Sa Regală Principele Philip, Duce de Edinburg, programul fiind prezent în peste 140 de țări și teritorii. Începând cu anul 2013, programul se află în România, sub înaltul patronaj al Principesei Moștenitoare Margareta. De asemenea, Principele Nicolae este ambasador al “The Duke of Edinburgh’s International Award” în România. Familia Regală a României și Familia Mare Ducală de Luxemburg se înrudesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *