Alocarea fondurilor europene, decisă în regiunea noastră. ADR Vest devine Autoritate de Management

Alocarea fondurilor europene, decisă în regiunea noastră. ADR Vest devine Autoritate de Management

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Decizie importantă. În urma demersurilor făcute s-a hotărât descentralizarea privind alocarea de fonduri europene. Astfel că, ADR Vest devine Autoritate de Management, iar proiectele nu vor mai avea nevoie de avizare de la București.

Când vrei poți! Am reușit să schimbăm un mod de lucru care, în ultimii ani, s-a dovedit depășit. Am găsit deschidere, parteneri serioși și implicați, cu care am modificat viitorul fondurilor europene în România. Gata cu dosarele la București, cu decizii centralizate și cu luni de așteptare până la numirea sau înlocuirea unor miniștri.
De acum, timișenii, arădenii, hunedorenii sau cărășenii vor decide singuri cum vor fi alocați banii ce vor reveni, prin finanțări europene, regiunii de Vest. Totul, cu proceduri simplificate, birocrație mult redusă și dosare analizate direct aici.
Legea descentralizării Agențiilor de Dezvoltare Regională a fost aprobată în Parlament. Astfel, ADR Vest se transformă în Autoritate de Management pentru viitorul Program Operațional Regional!
Un demers inițiat alături de ADR pe care l-am susținut intens și care acum devine realitate.
Îl felicit pentru colaborare, implicare și reușită pe Sorin Maxim, de acum directorul noii Autorități de Management“, scrie pe pagina sa de Facebook, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *