Alina Gorghiu – prima la întâlnirea cu sindicaliștii Cartel ALFA Timiș

Alina Gorghiu – prima la întâlnirea cu sindicaliștii Cartel ALFA Timiș

- in Locale, Slider, Stiri
0

O delegație a sindicaliștilor Cartel ALFA Timiș se întâlnește vineri, 3 noiembrie, cu senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu. Întâlnirea are loc la sediul PNL din Timișoara, de la ora 11. Sindicaliștii vin cu mai multe teme de dezbatere, dar și cu o surpriză. Președintele CNS Cartel ALFA Timiș, Corneliu Podoleanu îi va înmâna senatorului liberal o scrisoare către președintele României, Klaus Iohannis.

“Uniunea Sindicală Teritorială  a CNS CARTEL ALFA – filiala Timiș, lansează invitația parlamentarilor și europarlamentarilor de Timiș, la o dezbatere pe câteva teme de mare interes social, cum sunt: Propuneri de modificare la Legea Dialogului Social 62/2011, din partea celor 5 Confederații sindicale, Transferul taxelor sociale de la angajator la angajat, Problemele sesizate de sindicatele afiliate la UST – din Timiș (Problema legată de nerespectare Cartă UPT, de către organele din conducerea universității, Problemele apărute la  o multinațională din Timișoara, etc.)

Primii care au  răspuns invitației noastre, sunt cei de la PNL – Timiș, prin doamna senator Alina Gorghiu. Din partea UST filiala Timiș, vor participa membrii Biroului Executiv și câțiva lideri ai sindicatelor afiliate. Vor urma si alte întâlniri cu PSD, ALDE, PMP, USR  și Minorități naționale”, spune președintele sindicaliștilor Cartel ALFA din Timiș, Corneliu Podoleanu.