Alina Gorghiu vrea in Parlamentul European. Robu o sustine

Alina Gorghiu vrea in Parlamentul European. Robu o sustine

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

A fost anunțat numele primului politician din județul Timiș care vrea să candideze la alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor. Primarul Nicolae Robu a declarat vineri, 21 septembrie, că Alina Gorghiu și-a anunțat intenția de a candida, iar Biroul Politic Județean al partidului a dat un vot favorabil în acest sens.

Din Timiș avem deocamdată anunțată candidatura doamnei senator Alina Gorghiu pentru alegerile europarlamentare. Am avut o discuție telefonică cu colega Alina Gorghiu, mi-a spus că dorește să-și anume candidatura și i-am spus că evident că are susținerea mea. În ședința pe care am avut-o ieri am pus pe ordinea de zi și acest subiect și în unanimitate Biroul Politic Județean consideră potrivită candidatura doamnei Alina Gorghiu. (…) Prestația dânsei are aprecierea noastră și avem încredere că și din postura de europarlamentar își va face datoria”, a spus Robu.

Alina Gorghiu a fost președinte al PNL, funcție din care și-a dat demisia în decembrie 2016, după rezultatele dezastruoase obținute de partid la alegerile parlamentare. În prezent, Gorghiu este senator PNL de Timiș.