Alina Gorghiu, însoțită de soț la vot, la Timișoara: “Nu votez în calitate de om politic, votez ca om normal”

Alina Gorghiu, însoțită de soț la vot, la Timișoara: “Nu votez în calitate de om politic, votez ca om normal”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Alina Gorghiu, președintele PNL și prima pe lista PNL Timiș pentru Senat, a votat, în această dimineață, în jurul orei 10.30, la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara, fiind însoțită la secția de votare și de soțul său.

De asemenea, i-au fost alături primarul Timișoarei, Nicolae Robu, precum și o parte din candidații PNL Timiș la alegerile parlamentare. La ieșirea din secția de votare, Alina Gorghiu a declarat că a avut emoții mari și a îndemnat, din nou, oamenii să iasă la vot pentru ca “viitorul României să fie așa cum și-l doresc”.

Am niște emoții incredibile. E prima dată când votez în Timișoara, e prima dată când votez la liceul unde a terminat mama mea, este prima dată când votez pentru o echipă atât de bună. Și nu votez în calitate de om politic, votez ca un om normal astăzi, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru apropiații mei, pentru toți oamenii pe care n-aș vrea să-i dezamăgesc pentru nimic în lume. Votez pentru normalitate, pentru speranță și nu pentru resemnare, pentru soluții realiste și nu pentru fantezii și mi-aș dori foarte mult să văd că astăzi orice soluție legată de absenteism este istorie. Motiv pentru care dați-mi voie să fac încă o dată un apel la toți tinerii din România să-și ia la vot părinții, chiar dacă sunt sau nu hotărâți, să-și ia rudele la vot, vecinii, iubitul, iubita și să vină să voteze viitorul României așa cum și-l doresc: unul normal, unul drept, unul care să le dea șanse de viitor într-o țară în care poate de multe ori nu au mai văzut șansa lor. Le urez succes tuturor și sper să fie mult mai bine începând de mâine pentru noi toți”, a precizat Alina Gorghiu.

gorghiu-vot

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *