Alina Gorghiu cere demisii la Primăria Timișoara

Alina Gorghiu cere demisii la Primăria Timișoara

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
2
Tensiunile între PNL și USR în Timiș cresc pe zi ce trece. Senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu îi cere demisia de onoare lui Dominic Fritz din funcția de primar al Timișoarei. Gorghiu susține că Fritz nu a venit cu nicio soluție pentru a rezolva problema de la Colterm. Nici măcar acum când societatea de termoficare a încasat o amendă de peste 20 milioane de euro pentru că nu a cumpărat certificate CO2.
21 de milioane de euro, amenda primită de Colterm Timișoara pentru că nu a cumpărat certificatele anti-poluare pentru 2020. Asta pentru că Primăria, în loc să prezinte soluții, aștepta permanent bani de la Guvern! Ca senator de Timiș, am vorbit de câteva ori cu prim-ministrul Cîțu pe tema Timișoara, a banilor necesari pentru județ, pentru proiectele esențiale locale. Și, de fiecare dată, sprijinul a fost concret. Problema Colterm este foarte gravă și trebuie găsită urgent soluție. Regretabil că nu aud nimic de la primar. Doar că el e discret și alții au stricat. Nu fac vreun concurs cu Dl Fritz de genul “cine deschide ușa mai repede” și nici nu așteaptă cineva vreun mulțumesc, dar, să nu ai soluții, la un an de când ai fost ales, asta mi se pare scandalos. Iar o demisie de onoare în cazul celor direct responsabili se impune. Sigur găsește prin primaria sa, că parca zicea la un moment dat despre viceprimarul Lațcău “că poate fi trezit la 3 noaptea să spună cum trebuie restructurat Colterm”…între timp, noaptea a trecut, personajele fără soluții rămân“, a scris pe pagina sa de Facebook, Alina Gorghiu.

2 Comments

  1. Cine este Alina Gorghiu ? o senatoare care nu a gasit loc sa candideze decat pe listele facute de Robu . Sa mearga la PNL sa faca ce au promis in campanie nu fumigene . Lui Fritz sa ii ceara demisia t

    imisorenii . Si daca Fritz cere bani de la guvern , cere ca o parte din ce a dat Timisul sa se intoarca la timisoreni . Nu cere din buzunarul lui Catu sau a lui Gorghiu .

  2. Alina chiar a facut multe pentru Timisoara! Dar asta a fost “treaba”ei, nu ar trebui sa fie o lauda…..dar sa spui “ce a facut”, “cine este’!!!! Cred ca este dureros sa nu stii ce a facut!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *