Alin Popoviciu și Călin Roman își pierd mandatele de consilieri județeni. Au fost excluși definitiv din PNL

Alin Popoviciu și Călin Roman își pierd mandatele de consilieri județeni. Au fost excluși definitiv din PNL

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Consilierii județeni Alin Popoviciu și Călin Roman au fost excluși definitiv din PNL și își pierd astfel mandatele.

Chiar dacă la finalul anului trecut cei doi au câștigat în primă instanță procesul, apelul formulat de PNL Timiș a fost admis de Curtea de Apel Timișoara. PNL Timiș va lua în următoarea perioada decizia de înlocuire a lor din cadrul Consiliului Județean Timiș.

”Curtea de Apel Timișoara a dat dreptate PNL Timiș în procesul deschis de reclamanții Popoviciu Alin-Augustin-Florin şi Roman Călin cu privire la excluderea acestora din partid.
Instanța a admis apelul formulat de PNL Timiș în această speță împotriva sentinţei civile nr. 2125/14.12.2021 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul cu nr. 2213/30/2021. Curtea de Apel Timișoara a respins și cererea reclamanților privind cheltuielile de judecată solicitate.
Prin hotărârea definitivă a instanței se legitimează că Popoviciu Alin-Augustin-Florin şi Roman Călin nu mai sunt membri ai PNL Timiș și, drept urmare, nu mai pot ocupa funcțiile de consilieri județeni. 
În cadrul PNL Timiș se va lua, în perioada următoare, decizia de înlocuire a celor doi consilieri”, a anunțat PNL Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *