Alin Popoviciu și Călin Roman au rămas fără mandate

Alin Popoviciu și Călin Roman au rămas fără mandate

Prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu (PSD) a semnat astăzi ordinul de încetare a mandatelor de consilieri județeni ale lui Alin Popoviciu și Călin Roman. Ambii au fost excluși din PNL imediat după alegerile din 2020 din cauza “prejudiciilor de imagine”. Alin Popoviciu și Călin Roman au contestat decizia în instanță, iar în prima fază au câștigat procesul. Însă la finalul lui martie Curtea de Apel Timișoara a întors decizia.

Am semnat astăzi ordinul de încetare a mandatelor de consilier județean al domnilor Călin Roman și Alin Popoviciu. Și de astăzi își încetează activitatea de consilier județean și vor fi înlocuiți în câteva zile de alți doi candidați de pe lista electorală a partidului din care fac parte“, a spus Mihai Ritivoiu.

Următorii pe lista CJT a PNL ar fi: Iosif Nicoară, Elena Samoilă, Patriciu Ruşeţ, Sorin Cociobea, Laurenţiu Timiş. La finalul lui martie, președintele CJT, Alin Nica spunea că Iosif Nicoară, care este și șeful său de cabinet, nu va accepta mandatul de consilier județean. Deocamdată PNL nu s-a hotărât cine va intra în Consiliul Județean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *