Alin Popoviciu, secretar general PNL Timis: „In politica nu trebuie sa spui niciodata niciodata”

Alin Popoviciu, secretar general PNL Timis: „In politica nu trebuie sa spui niciodata niciodata”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Secretarul general al PNL Timiș, Alin Popoviciu vorbește deschis despre varianta de a ajunge secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Chiar dacă nu o vede ca pe o prioritate, Popoviciu nu exclude nici posibilitatea de a fi candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Timiș.

A fost o discuție, poate că m-aș duce pe funcția asta (n.r. secretar de stat), dar este o funcție care oricum este în negocieri cu USR, cu PMP. Nu este ceva clar. Eu nu am avut niciodată o discuție cu Ludovic Orban, de când e premier, legată de această funcție. Mi se pare ridicol, unii au inventat povești că m-am dus și nu m-a primit. Nu am fost niciodată la domnul Orban și nu l-am căutat niciodată pentru o funcție, deși îl cunosc bine. Mi-aș fi dorit această funcție pentru că acest județ are nevoie de o sală de sport performantă, de un stadion frumos și cred că m-aș fi descurcat foarte bine pe această funcție ajutând județul Timiș. A fost o discuție cu primarii, și ei își doresc această funcție, dar deocamdată sunt alte discuții mai importante”, a declarat pentru www.banatulmeu.ro Alin Popoviciu, secretar general PNL Timiș.

Chiar dacă nu este pe lista scurtă a virtualilor candidați pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Timiș, Alin Popoviciu nu exclude nicio variantă. La ultimele alegeri cu Alin Popoviciu cap de listă, PNL a pierdut alegerile în Timiș și PSD a reușit să-l facă pe Sorin Grindeanu președinte la CJ Timiș. „Nu m-am gândit până acum la o candidatură la CJ Timiș. Nu este în planul meu momentan. Dar în politică nu trebuie să spui niciodată niciodată”, ne-a mai spus Popoviciu.