Alin Nica vrea alianță cu USR. Liberalii din Timiș nu prea…

Alin Nica vrea alianță cu USR. Liberalii din Timiș nu prea…

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Alin Nica, candidatul PNL la președinția CJ Timiș a anunțat că după alegeri, dacă nu va avea majoritate în Consiliul Județean, variantă foarte probabilă, va face alianță cu USR. Asta în condițiile în care mulți dintre liberalii din Timiș nu sunt de acord cu o colaborare cu “oamenii noi” de la USR.

Evident, în mod natural, cei înspre care ne vom îndrepta atenția după alegeri, dacă va fi cazul să formăm o alianță pentru a guverna local sunt cei de la USR, cu care din toamnă suntem cei mai deschiși să guvernăm România. Ei vor fi partenerii noștri, ei sunt cei cu care vor reuși să facem guvernarea locală și guvernarea națională și în acest sens dorim să eliminăm să zicem acele dispune că noi ne luptăm acuma cu USR și după aceea nu vom mai colabora. E doar un concurs, după care natural către cine ne vom îndrepta ca să facem alianță? Oricum cel puțin la Consiliul Județean pentru că cel puțin acolo pot să spun, ne dorim o alianță largă care să permită îndeplinirea programului politic“, a spus Alin Nica.

Afirmațiile lui Nica sunt departe de realitate. O alianță PNL-USR nu este dorită de liberali nici în Timiș și cu atât mai puțin la Timișoara.