Alin Nica vorbește de bătăușii din PNL, Raul Ambruș îl acuză de furt

Alin Nica vorbește de bătăușii din PNL, Raul Ambruș îl acuză de furt

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0
O nouă rundă de alegeri cu scandal la PNL Timișoara a avut loc sâmbătă, 31 iulie. După vociferări și îmbrânceli pentru că unii liberali nu au fost lăsați să intre la Conferința de alegeri, președintele PNL, Ludovic Orban a anunțat că “îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL“.
Liderul interimar al PNL Timiș, Alin Nica a venit cu o replică pentru Ludovic Orban numind gruparea acestuia a “bătăușilor”.
Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira în Timișoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar și mai bine ar fi să-l citească înainte să acționeze.
Comportamentele total condamnabile manifestate azi de gruparea Ambruș – Chira nu au nicio legătură cu valorile PNL și nici cu spiritul democratic care a consacrat Timișoara.
Acești indivizi au adus un prejudiciu de imagine imens organizaţiei PNL Timișoara care se va repara în timp, cu eforturi mari și susţinute. Niciun liberal de bună-credinţă nu poate gira asemenea apucături nefirești.
Alegerile PNL Timișoara au avut loc, avem o conducere legitim aleasă pentru următorii 4 ani.
În ciuda zgomotului de fundal, vă asigur că totul va reintra curând în normal pentru că avem foarte multe lucruri bune de făcut pentru timișoreni“, a scris Alin Nica pe pagina sa de Facebook.
Raul Ambruș, cel care a câștigat prima rundă de alegeri cu scandal din PNL Timișoara, spune că Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș și Dănuț Groza, secretarul general al PNL Timiș au furat alegerile de astăzi.
Gașca condusă de Alin Nica, care a epurat de pe liste 320 de membri ai PNL Timișoara, are tupeul să ne acuze pe noi că am fi bătăuși.
Nu noi am chemat zeci de forțe de ordine, inclusiv din aparatul de stat, care vor răspunde pentru actele lor, nu noi am organizat alegerile, nu noi am măsluit convocatorul, nu noi am suspendat colegi abuziv și nu noi am exclus de la numărătoarea voturilor toți colegii care nu au convenit.
Dacă în PNL Timișoara erau alegeri libere și corecte nu se ajungea aici! Dar, nu au fost.
Alegerile de astăzi au fost furate de Alin Nica și Dănuț Groza.
După o lună de zile de abuzuri ale acestei găști a răului din PNL Timiș ce s-ar fi așteptat. Sunt oameni care au muncit pentru partid și s-au trezit exluși, cu drepturi îngrădite pe nedrept. Tensiunea din partid a creat-o Alin Nica prin manevrele sale nestatutare și nelegale.
Văd că președintele interimar nu are nicio rușine să-și numească bătăuși colegii care l-au făcut președinte, doar pentru că au venit să își ceară sau să își apere drepturile statutare.
Mergem înainte și vom contesta alegerile de astăzi, avem această datorie morală față de oamenii care au fost nedreptățiți“, a scris Raul Ambruș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *