Alin Nica și Dominic Fritz, planuri comune pentru a dezvolta zona Stadionului din Timișoara

Alin Nica și Dominic Fritz, planuri comune pentru a dezvolta zona Stadionului din Timișoara

- in Administratie, Locale, Slider, Sport, Stiri
0

Dominic Fritz (USR-PLUS), primarul Timișoarei, și Alin Nica (PNL), președintele Consiliului Județean Timiș, au început să lucreze la proiecte comune care vor ajuta capitala Banatului și județul Timiș să se dezvolte.

Astfel, primarul Timișoarei a anunțat că, săptămâna trecută, a discutat cu Alin Nica despre cum s-ar putea moderniza zona Stadionului din oraș, unde ar urma să fie construite, cu bani de la Compania Națională de Investiții, noul stadion, dar și o sală polivalentă modernă.

“Săptămâna trecută am avut o discuție lungă cu Alin Nica despre ce vrem să facem în zona Olimpia, despre stadion și sala polivalentă. Sunt două obiective care vor fi construite de Compania Națională de Investiții: stadionul aparține Consiliului Județean Timiș, sala polivalentă este a noastră. Este clar că aceste investiții trebuie văzute împreună și de fapt tot arealul în jurul stadionului și în jurul sălii polivalente trebuie regândit. Acolo, cu siguranță, o să avem niște străzi noi, trebuie să ne gândim la alte funcțiuni: hoteluri, parcări, spații publice, spații verzi și o să intrăm acum într-un proces de planificare pentru toată această zonă“, a explicat Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei susține că cele două investiții care vor fi realizate cu bani de la Guvern vor transforma întregul cartier, astfel că este important ca primăria și consiliul județean să aibă o viziune integrală cu privire la dezvoltarea zonei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *