Alin Nica și Dominic Fritz, la București pentru a milita pentru proiectele majore ale Timișoarei

Alin Nica și Dominic Fritz, la București pentru a milita pentru proiectele majore ale Timișoarei

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, și Dominic Fritz, primarul Timișoarei, au făcut un nou drum la București. Șeful CJ Timiș a arătat, într-un mesaj postat pe Facebook, că s-a aflat marți în capitală pentru Timișoara. Astfel, împreună cu Dominic Fritz, Alin Nica a vorbit despre importanța noului stadion și a sălii polivalente la Compania Națională de Investiții, dar și despre Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023 la Ministerul Culturii.

“Nu este un secret că acord importanță drumurilor din județ, infrastructurii și bunelor relații cu primarii din teritoriu, oricât de mici ar fi localitățile lor. Ce se știe mai puțin este faptul că, din primele zile de mandat, am trecut municipiul Timișoara pe lista priorităților Consiliului Județean Timiș. Am în vedere proiecte strategice, de anvergură, pentru care am produs mai mult decât idei, am creat oportunități de finanțare și de implementare“, a scris Alin Nica, pe rețeaua de socializare.

Șeful CJ Timiș a mai precizat că va încerca să susțină Primăria Timișoara în ceea ce privește atragerea de bani pentru proiectele importante, și nu numai.

“Prea mult timp a existat un clivaj între administrarea locală a orașului Timișoara și guvernarea județeană. Primăria Timișoara are nevoie de ajutor, iar Consiliul Județean Timiș va face tot posibilul să aducă resurse atât în bani cât și în expertiză. Drept dovadă, alături de mine, l-am avut pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, împreună cu care am promovat interesele timișorenilor la București“, a conchis Alin Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *