Alin Nica la depunerea listelor PNL: “Este pentru prima dată când tinerii au această șansă unică de a participa la listele pentru Parlamentul României din partea PNL”

Alin Nica la depunerea listelor PNL: “Este pentru prima dată când tinerii au această șansă unică de a participa la listele pentru Parlamentul României din partea PNL”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PNL Timiș a depus miercuri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Județean listele cu candidații pentru Camera Deputaților și Senat. Alături de candidați a participat și președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

Am venit astăzi să-i însoțesc pe colegii mei, candidații din partea PNL  la alegerile parlamentare din 6 decembrie, și să arătăm că avem o listă care îmbină experiența  și tinerețea. Experiența celor trei parlamentari care lucrează, sunt unii dintre cei mai activi parlamentari ai Parlamentului României, nu doar din Timiș, ci și din România, avem vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Marilen Pirtea, avem vicepreședintele Senatului, doamna Alina Gorghiu, îl avem pe Ben Oni Ardelean care cu a lor experiență va pune Timișul din nou pe harta României prin proiectele concrete pe care noi le vom realiza aici în județul nostru. Și îmbinăm cu tinerețea experiența lor, îi avem pe reprezentanții tineretului liberal. Este pentru prima dată când tinerii au această șansă unică de a participa la listele pentru Parlamentul României din partea PNL, mă gândesc aici la Cosmin Șandru, președintele TNL Timiș și la Claudiu Chira care este vicepreședinte la nivel național, dar și la Ionuț Gaiță un tânăr om de afaceri“, a spus președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

Nica a spus că lista parlamentarilor liberali din Timiș nu a fost impusă de către București și nici nu s-au “autoimpus” cum au făcut cei de la PSD. “Așadar, lista nu a fost impusă de la București așa cum spun unii și pe această cale transmit un mesaj celor de la PSD să ia lecții și să învețe cum este cu democrația în partid, fiindcă am văzut că ei s-au autoimpus pe locurile unu și doi, respectiv Sorin Grindeanu, vă amintiți de celebra Ordonanță 13, și Alfred Simonis, pe când la Senat avem un coleg care îmi spun colegii că nu prea i-au văzut ochii în Parlamentul României“, a mai spus Nica.

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica a lansat o invitație celor de la USR-Plus să se întâlnească cu parlamentarii pentru a discuta despre proiectele județului. “Și nu în ultimul rând pentru că spuneam în campania electorală că voi fi președintele tuturor primarilor, indiferent de culoarea politică, vreau să lansez o invitație colegilor de la USR-Plus, colegilor noștri de dreapta să ne întâlnim cu colegii noștri parlamentari actuali și viitori să discutăm despre proiectele Timișului și ce trebuie să facem după alegeri astfel încât aceste proiecte să se prindă concretețe. Și discutăm aici de proiecte care au nevoie de susținere de la București, Autostrada Timișoara-Belgrad, Centura Timișoarei, noua ieșire mai apropiată de Timișoara de pe Autostrada A1, Stadionul, Sala Polivalentă, maternitatea, dar și preluarea Aeroportului de către autoritățile locale. Echipa de parlamentari ai PNL vor fi motorul și imboldul de care are nevoie Timișul la București pentru susținerea proiectelor sale strategice“, a mai spus Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *