Alin Nica, la Bucuresti pentru a se asigura ca traseul centurii de vest a Timisoarei nu trece prin sufrageriile oamenilor

Alin Nica, la Bucuresti pentru a se asigura ca traseul centurii de vest a Timisoarei nu trece prin sufrageriile oamenilor

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
Anunțul făcut de Dominic Fritz, primarul Timișoarei, în această săptămână, cu privire la faptul că se discută despre traseul centurii de vest a orașului, fiind patru variante în lucru, l-a determinat pe Alin Nica să aibă o întâlnire importantă, la București, la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Președintele Consiliului Județean Timiș a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, că s-a aflat, ieri, într-o vizită de lucru mai amplă în Capitală, iar la CNAIR a dorit să discute despre traseul centurii de vest a Timișoarei, pentru a se asigura că nu va trece prin casele oamenilor.
Ieri am fost într-o vizită de lucru mai amplă, la București, iar una dintre întâlnirile importante a avut loc la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Am discutat despre studiul de fezabilitate aflat în lucru pentru centura ocolitoare de vest a Timișoarei deoarece am vrut să mă asigur că nu se repetă povestea traseului autostrăzii Timișoara- Moravița care, așa cum a fost anunțat de către Ministerul Transporturilor, trecea prin sufrageriile a zeci de case din Moșnița și Bucovăț. Cred că rolul vizitelor de teren a fost înțeles, iar proiectantul va ține cont de specificitățile zonei periurbane. Vorbim despre o finanțare semnificativă a CNAIR pentru Timișoara, astfel că avem cu toții datoria să ne îndreptăm atenția asupra celor mai bune opțiuni pentru acest obiectiv de investiție”, a declarat Alin Nica.
Vă reamintim că, în acest an, Ministerul Transporturilor a alocat 2,3 milioane de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru centura de vest a Timișoarei. Potrivit lui Dominic Fritz, acest nou drum cu două benzi pe sens va intra în proiectare și execuție anul viitor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *