Alin Nica îl apără pe Nicolae Robu în scandalul cu Dominic Fritz

Alin Nica îl apără pe Nicolae Robu în scandalul cu Dominic Fritz

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
1

Alin Nica, președintele PNL Timiș îi ia apărarea lui Nicolae Robu în “meciul” cu Dominic Fritz. Deși nu e vorba despre vreo amendă, ci doar despre o regularizare pentru cantitățile de deșeuri raportate în perioada 2016-2020. Factura costă 4,3 milioane de lei și trebuie plătită la Administrația Fondului pentru Mediu.

Alin Nica sare în ajutorul lui Nicolae Robu de când zvonurile devin tot mai puternice că președintele PNL Timiș ar vrea să candideze pentru funcția de primar al orașului de pe Bega.

Liberalii spun că Fritz “atacă fosta administrație a municipiului folosindu-se de jumătăți de adevăr, sperând că mizeriile publicate pe Facebook abat atenția de la mizeria reală de pe străzi”.

Prima culme a tupeului atinsă de primarul Dominic Fritz este să caute presupuși vinovați pentru o amendă de 4.3 milioane de lei când el este celebru pentru o amendă de 120 milioane de lei, luată din prostie și neglijență criminală. Bonus la amendă, și-a bătut joc de banii primiți de la Guvern pentru încălzirea cetățenilor ținând școlile și spitalele în frig. A doua culme a tupeului este să vorbească despre curățenie în condițiile în care, Timișoara a devenit insalubră. Decât să riște o amendă la cantitatea de gunoaie colectate, Dominic Fritz preferă să nu mai adune gunoaiele de pe străzi. Nu-i ca-n Germania, dar probabil în viziunea lui despre Timișoara, merge și așa”, a spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

De asemenea, liberalii mai spun că Dominic Fritz are dreptul să critice când se ridică la nivelul a 10% din realizările lui Robu.

Administrația USR nu doar că nu face curățenie în Timișoara, ci nu a fost capabilă să o întrețină. La fel s-a întâmplat cu multe alte proiecte preluate de actuala conducere aproape la cheie. Scandalul și diversiunile nu țin loc de rezultate, așa că primarul Dominic Fritz are dreptul să critice atunci când ajunge măcar la 10% din realizările fostului primar. Până atunci, în loc de drame pe Facebook, poate ia în considerare arderea deșeurilor menajere pentru producerea de căldură, o soluție complementară de succes, aplicată de mulți ani în țări civilizate”, se mai arată în comunicatul PNL Timiș.

1 Comment

  1. Ce trompete triste, înjurnaliștii ăștia de la banatulmeu…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *