Alin Nica: Fac apel către Primăria Timișoara și Prefectură să prezinte un plan coerent și inteligent de măsuri împotriva Covid-19

Alin Nica: Fac apel către Primăria Timișoara și Prefectură să prezinte un plan coerent și inteligent de măsuri împotriva Covid-19

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a hotărât să ridice carantina pentru Timișoara și comunele periurbane. Printre cei ce s-au abținut se numără și Dominic Fritz, care cu o oră înainte vroia să voteze pentru prelungirea carantinei. Astfel că de duminică noapte, carantina se ridică.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica care a fost început împotriva carantinei, face apel către primărie și prefectură să prezinte un plan coerent și inteligent de măsuri împotriva coronavirusului.

În această seară, în CJSU Timiș a fost eliminată măsura nedreaptă a carantinării Timișoarei și a zonei periurbane. Deși am luat poziție fermă împotriva carantinei formale și inutile, și acum, și în urmă cu 2 săptămâni, acesta nu este un moment de bucurie. Simt tristețe și multă părere de rău pentru stresul pus pe copii și părinți, pentru pierderile financiare înregistrate în aceste două săptămâni, atâta chin fără absolut niciun rezultat, rata de infectare fiind în crestere.

Însă e important să privim spre viitor. Distanțarea fizică trebuie respectată, iar purtarea măștii și regulile de igienă tratate cu cea mai mare seriozitate. Vă încurajez să vă vaccinați și să respectați restricțiile rămase în vigoare. Nu sunt adeptul amenzilor, cred în respectarea din convingere a regulilor, iar aceasta este o ocazie să arătăm că timișorenii nu au nevoie de amenințări ca să respecte măsurile legale.

Pe lângă apelul către voi, cetățenii, fac apel și către Primăria Timișoara și Prefectură, să prezinte un plan coerent și inteligent de măsuri împotriva Covid-19. Eu sunt disponibil, ca întotdeauna, pentru colaborare interinstitutională și ajutor, acolo unde este nevoie”, a scris pe pagina sa de Facebook, Alin Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *