Alin Nica este noul președinte al ADI Apă Canal Timiș

Alin Nica este noul președinte al ADI Apă Canal Timiș

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Schimbare de conducere la ADI Apă Canal Timiș. Președintele CJ, Alin Nica, preia frâiele uneia dintre cele mai importante asociații de dezvoltare intercomunitară

55 de comune din Timiș nu au canalizare, iar trei nu au nici rețea de apă curentă. Acest lucru trebuie să se schimbe în următorii patru ani, a subliniat președintele CJ, Alin Nica, la preluarea conducerii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Timiș. Acesta a primit vineri, 29 ianuarie, prin vot, încrederea membrilor organizației, pentru a ocupa funcția de președinte. „Rolul nostru, al autorităților locale membre ale Asociației, este să facilităm realizarea acestor investiții. Împreună vom reuși să punem în aplicare, să implementăm proiecte finanțate cu bani europeni și să oferim servicii de calitate cetățenilor”, a adăugat șeful CJ.

În urma ședinței au fost votați și membrii Consiliului Director: Postelnicu Darius – Jimbolia, Pavel Teodor – Recaș, Lupu Ionel – Mașloc și Savu Luchian – Șandra.

ADI Apă – Canal Timiș s-a constituit în scopul reglementării, înființării, organizării, finanțării, exploatării, monitorizării și gestionării în comun a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare pe raza unităților administrativ-teritoriale membre.

Alături de Consiliul Județean, din asociație fac parte 79 de comune și orașe. De altfel, a fost acceptată și solicitarea comunei Birda de intrare în cadrul organizației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *