Alin Nica despre excluderea lui Liviu Cocean din PNL Timiș: Eu o să propun

Alin Nica despre excluderea lui Liviu Cocean din PNL Timiș: Eu o să propun

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

S-a rezolvat problema excluderii lui Alin Popoviciu și Călin Roman din PNL. Aceștia au fost excluși din partid pentru că nu au vrut să se retragă de pe lista de consilieri la Consiliului Județean Timiș. Alți doi aleși pe listă, Cosmin Buboi și Nicolae Bitea, au fost mai ascultători și s-au retras, drept urmare nu au fost “executați”. Conform președintelui PNL Timiș, Alin Nica cei patru au adus prejudicii de imagine partidului fiind asociați cu administrația Robu.

Este vorba despre domnii Alin Popoviciu și Călin Roman, doi foști membrii pe care filiala noastră i-a exclus încă de la finele anului 2020. Conform statului și legii, au avut posibilitatea de a contesta deciziile noastre și s-au urmat toți pașii legali și în final instanța de judecată a consimțit faptul că noi am avut dreptate. Nu mai puteam să continuăm cu cei doi după prejudiciile de imagine provocate de foștii noștri colegi. În consecință vor urma alți colegi de pe lista de CJ a PNL. Încă nu știu cine urmează. (…). Cei patru au fost asociați cu administrația Robu din punct de vedere politic“, a spus Alin Nica.

Următorul pe lista Consiliului Județean ar fi exact șeful de cabinet al președintelui Alin Nica, Iosif Nicoară. Însă acesta nu va accepta mandatul. Se va face o analiză care vor fi viitorii liberali care vor intra în CJ.

Din ce am discutat cu el (n.r. Iosif Nicoară – șeful de cabinet al președintelui CJT), nu va accepta mandatul, fiindcă e incompatibil cu poziția pe care o ocupă acum la cabinet. (…) Urmează să facem o analiză să vedem care din colegii de pe listă sunt și disponibili și îndeplinesc condițiile  legale pentru că poate unii sunt și deja excluși după evenimentul de la alegerile din organizația Timișoara“, a spus Nica.

Nu mai e o noutate că o procedură similară de excludere o are și consilierul local, Raul Ambruș după alegerile cu scandal de la PNL Timișoara. Acum se pare că îl paște excluderea și pe consilierul județean, Liviu Cocean. Chiar Alin Nica este acum cel cu propunerea.

Și cu domnul Cocean urmează aceeași procedură statură ca și cu ceilalți colegi. Eu o să propun (n.r. excluderea). Acum forurile statutare vor analiza și vor hotărâ dacă e temeinică această propunere sau nu“, a mai spus Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *