Alin Nica a suspendat alegerile pentru sefia PNL Timisoara. La Filarmonica Banatul se voteaza totusi noul presedinte, cu acordul Bucurestiului

Alin Nica a suspendat alegerile pentru sefia PNL Timisoara. La Filarmonica Banatul se voteaza totusi noul presedinte, cu acordul Bucurestiului

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Scandal monstru la alegerile pentru conducerea PNL Timișoara. La Filarmonica Banatul s-a pus pază la intrare. Apoi a venit Poliția din cauză că s-au “furat” convocatorul și buletinele de vot… În toiul scandalului între susținătorii lui Raul Ambruș și cei ai lui Tabără, președintele filialei, Alin Nica a anunțat suspendarea alegerilor.  Liderul PNL Timiș a părăsit sala alături de majoritatea susținătorilor lui Tabără. Dar alegerile continuă și liberalii rămași în sală votează. Se pare că alegerile sunt statutare și fără cei plecați.

Tensiunile între cele două tabere, Ambruș și Tabără, au început încă de acum câteva zile din cauza listei de delegați când “au dispărut”  peste 100 de simpatizanți ai taberei Ambruș. Astăzi de la ora 9 a început conferința de alegeri, când la intrarea în sală a fost pusă o firmă de pază și nu i-a lăsat, în prima fază, pe susținătorii tânărului liberal Ambruș să intre. De aici a început circul.

După două ore tensionate, președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica a anunțat că alegerile pentru șefia filialei din Timișoara se vor suspenda și vor fi reprogramate. Nica a avut un schimb de replici cu deputatul Claudiu Chira. Ulterior s-a chemat poliția pentru că au apărut acuzațiile de furt a convocatorului și buletinelor de vot.

O parte din votanți au părăsit sala, dar cei care au rămas au votat pentru continuarea alegerilor. Astfel fiind îndeplinit cvorumul, votarea continuă. Curtea de arbitraj de la București a confirmat că alegerile sunt statutare și că pot continua.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *