Alianța Timișoara Universitară – întâlnirea de la Inspectoratul Școlar Timiș

Alianța Timișoara Universitară – întâlnirea de la Inspectoratul Școlar Timiș

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Joi, 3 decembrie, a avut loc întâlnirea dintre prof. Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. Florin Drăgan, rectorul UPT, prof. Octavian Crețu, rectorul UMFT, și prorectorul USAMVB, din cadrul Alianței Timișoara Universitară, cu inspectorul școlar general al ISJ Timiș, profesor Marin Popescu.

Întâlnirea, desfășurată la Inspectoratul Școlar General Timiș, a fost axată pe dezvoltarea relațiilor interinstituționale ce pot susține performanța și inovarea în educație.

Agenda întâlnirii a abordat teme legate de promovarea ofertei educaționale universitare în mediul preuniversitar județean și regional, crearea unor mecanisme interinstituționale pentru susținerea carierei didactice preuniversitare și formarea continuă, evaluarea eficientă și creșterea performanței în mediul rural, dar și sustenabilitatea parteneriatelor educaționale, pentru o practică cu rezultate concrete.

Alianța Timișoara Universitară ATU a stabilit în acest an cele mai solide parteneriate instituționale locale, cu Primăria și Consiliul Local Timișoara, cu Consiliul Județean Timiș, iar azi cu ISJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *