Alfred Simonis șterge pe jos cu călăii administrației din Timișoara

Alfred Simonis șterge pe jos cu călăii administrației din Timișoara

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis dă de pământ cu administrația USR-istă după ce Colterm a încasat amenda de 20 de milioane de euro de la Administrarea Fondului pentru Mediu pentru neachiziționarea certificatelor CO2. De asemenea, liderul deputaților PSD îl acuză pe Dominic Fritz că a preferat să se ocupe de problema hrănirii porumbeilor și a animalelor de pe stradă, dar și pe Ruben Lațcău care nu a convocat AGA de două luni pentru a găsi o soluție pentru cumpărarea acestor certificate. PSD Timiș va solicita demisia CA și conducerii Colterm, dar și începerea investigațiilor penale pentru a se stabili vinovații care au prejudiciat bugetul Timișoarei.

PSD a avertizat, în repetate rânduri, că gaura neagră a orașului, Colterm, va arunca în faliment administrația publică locală și va priva Timișoara, pentru mulți ani de aici înainte, de investiții și de programe coerente de modernizare!

Astăzi, a fost primită oficial amenda de 20 de milioane de euro de la Administrarea Fondului pentru Mediu pentru neachiziționarea a 201.463 de certificate CO2! Se știa de această problemă de luni de zile, însă administrația Fritz a preferat să se joace de-a interzicerea hrănitului de porumbei, căței și pisici, decât să rezolve o problemă majoră care risca să lase un întreg municipiu fără căldură și apă caldă!

De asemenea, viceprimarul Ruben Lațcău – pe care dacă îl trezești la ora 3 dimineața îți răspunde la orice întrebare despre Colterm – este direct responsabil de neconvocarea AGA a Colterm, de 2 luni de zile, pentru a se găsi o soluție financiară pentru cumpărarea acestor certificate până în data de 31 aprilie!

De cealaltă parte, PNL a promis sprijin guvernamental pentru societatea de termoficare din Timișoara, care încă se lasă așteptat. Și PNL este direct vinovat de dezastrul de la Colterm, în condițiile în care, în cei opt ani de administrație liberală, această societate a fost transformată într-un fief liberal al furtului banului public și al căpușării totale de către persoane sau firme de casă.

A fost nevoie de demersul a doi consilieri locali din opoziție pentru întrunirea AGA, în al 12-lea ceas, în data de 27 mai a.c.!

PSD va solicita demisia CA și a întregii conduceri Colterm și demararea de investigații penale pentru stabilirea tuturor vinovaților din ultimii ani, care au prejudiciat bugetul Timișoarei cu sute de milioane de euro, indiferent de numele acestora și de funcțiile pe care le-au ocupat sau le ocupă la Colterm sau în administrația publică locală!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *