Alfred Simonis sare la gâtul primarului Nicolae Robu. Părinții elevilor pot ieși în stradă după sistarea lucrărilor la Liceul Lenau!

Alfred Simonis sare la gâtul primarului Nicolae Robu. Părinții elevilor pot ieși în stradă după sistarea lucrărilor la Liceul Lenau!

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Consilierul local PSD, Alfred Simonis îl face responsabil direct pe primarul  Nicolae Robu de întreruperea lucrărilor de reabilitare la Liceul Nikolaus Lenau din Timișoara. Firma ce se ocupa de reabilitarea școlii a întrerupt lucrările acuzând mai mulți funcționari din Primăria Timișoara de incompetență.

„Îi solicit public domnului primar Nicolae Robu să ia atitudine, în ritm alert cum îi place dânsului să spună, pentru că la mijloc se află peste 1000 de copii. În situaţia de faţă, Nicolae Robu nu mai poate da vina nici pe Guvern, nici pe «peisagiştii inculţi» şi nici nu poate acuza jocuri politicianiste. Este doar incompetenţă. Cred că e momentul potrivit ca domnul primar să-şi asume responsabilitatea pentru situaţia în care ne aflăm şi, mai mult decât să-şi asume, trebuie să găsească o rezolvare rapidă a problemei de la Liceul Nikolaus Lenau. În caz contrar, poate părinţii elevilor de la Liceul Lenau vor apela la o metodă extrem de dragă primarului Timişoarei: mitingul”, a declarat consilierul local PSD, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *