Alfred Simonis: “Reprezentanții PSD vor vota viceprimarul USR, ca un gest de responsabilitate şi de recunoaştere a rezultatului alegerilor”

Alfred Simonis: “Reprezentanții PSD vor vota viceprimarul USR, ca un gest de responsabilitate şi de recunoaştere a rezultatului alegerilor”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis anunță că viceprimarul propus de USR-Plus va fi votat de consilierii locali social democrați astăzi în ședința de CL Timișoara. De asemenea, Simonis mai spune că PSD Timiș nu participă la nici o negociere pentru majorități în Consiliul Local Timișoara.

În ultimele săptămâni am făcut mai multe apeluri la responsabilitate adresate domnilor Nica şi Fritz. Le ceream să conştientizeze gravitatea situației sanitare şi economice cu care ne confruntăm. Le ceream să nu se mai bată pentru funcții, putere, influență. Solicitările mele au fost în van, iar astăzi asistăm la un teatru absurd, ale cărui victime sunt timişorenii. Azi vor fi votați viceprimarul sau viceprimarii, iar USR şi PNL nu au reuşit să depăşească logica intereselor meschine de grup. Actuala pandemie este şi o provocare peste care putem trece dacă învățăm să fim mai uniți, mai solidari, mai aproape de cei pe care îi reprezentăm. USR a câştigat alegerile în Timişoara cu 13 consilieri locali, având nevoie de un singur vot pentru majoritatea necesară alegerii viceprimarului. Voința timişorenilor a fost ca USR să conducă municipiul în următorii 4 ani, iar PSD respectă acest lucru. Vă anunț că reprezentanții PSD vor vota viceprimarul USR, ca un gest de responsabilitate şi de recunoaştere a rezultatului alegerilor. Țin să subliniez încă o dată că PSD Timiş nu participă la nicio negociere pentru majorități şi nu doreşte funcții în executiv. De asemenea, votul de azi nu este un cec în alb dat actualei administrații, ci un gest punctual, menit să deblocheze o criză creată de oameni politici mici, fără experieță şi cu orgolii mai mari decât capacitatea lor intelectuală. Timişoara pe primul loc!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *