Alfred Simonis, presedinte PSD Timis: “100% Calin Dobra va candida la Consiliul Judetean”. Ce spune despre Titu Bojin?

Alfred Simonis, presedinte PSD Timis: “100% Calin Dobra va candida la Consiliul Judetean”. Ce spune despre Titu Bojin?

Călin Dobra este 100 % candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Timiș. Cel puțin asta susține președintele PSD Timiș, Alfred Simonis. Singurul scenariu ca Dobra să nu fie candidatul PSD ar fi să nu mai vrea să candideze.

Zvonurile cum că Dobra ar putea candida din partea Pro România Timiș la președinția CJT nu s-au încheiat. De asemenea, rămâne în picioare și varianta ca PSD și Pro România în Timiș să aibă candidat comun la CJT.

Domnul Dobra a fost desemnat candidatul PSD la Consiliul Județean Timiș. 100% Călin Dobra va candida la Consiliul Județean. Discuții cu privire la acest subiect, candidatura, nu. Cel puțin noi nu aveam această intenție ( n.r. ca pe ultima sută de metri să apară un alt candidat) s-ar putea întâmpla dacă domnul Dobra nu vrea să candideze este singurul scenariu pe care pot să-l iau în calcul, altul nu există. Avem decizii luate în Comitetul Executiv”, a spus vineri, 26 iunie, președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

În cărți pentru echipa Consiliului Județean Timiș ar fi și Titu Bojin, dar nu pentru funcția de președinte. Simonis spune că Bojin ar aduce un plus echipei, dar nu îl va impune. „Cred însă că domnul Bojin ar fi un câștig pentru echipa care se va prezenta la alegerile locale pentru Consiliul Județean. Așa cum am spus și în ședințele de partid nu voi încerca să impun pe nimeni în nicio echipă. Dacă reușesc să înțeleagă e bine, avem o șansă în plus, dacă nu, nu ne vom înțelege”, a mai spus Simonis.

Alfred Simonis spune că nu ar fi totuși exclus ca PSD și Pro România să aibă candidați comuni pentru CJT. „Nu aș exclude această posibilitate, dar nici nu dau foarte multe șanse să se întâmple asta. Am stabilit deja că cel care va candida din partea PSD la CJ este Călin Dobra. Nu vă așteptați să vină un partiduleț, care pot fi unii dintre ei foști colegi de-ai noștri, că au fost și de-ai noștri și de-ai altora, să pună toate condițiile la negocieri. Condițiile le punem totuși noi pe larg”, a mai spus președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.