Alfred Simonis: “Domnilor Nica-Fritz-Nemeth, plecați acasă şi lăsați-i pe alții!”

Alfred Simonis: “Domnilor Nica-Fritz-Nemeth, plecați acasă şi lăsați-i pe alții!”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Reacție virulentă a președintelui PSD Timiș, Alfred Simonis după ce șeful DSU, Raed Arafat și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu au sfidat decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș și au prelungit carantina la Timișoara și comunele periurbane pentru încă trei zile. Deputatul PSD de Timiș spune că președintele CJT, primarul Timișoarei și prefectul ar trebui să plece acasă după ce a ajuns să conducă județul cei de la București.

“Oamenii de stat au capacitatea de a lua decizii impopulare când situația o impune, cu riscul de a pierde puncte electorale.

În urma cu două săptămâni, am apreciat curajul lui Dominic Fritz de a-şi asuma susținerea carantinării Timişoarei, pentru că specialiştii aşa au recomandat, deşi era evident că va pierde mediatic. De asemenea, am condamnat ferm populismul lui Alin Nica, care s-a urcat pe un val fără să se gândeasca la consecințe, la lipsa de locuri de la Terapie Intensivă.

Iar astăzi, membrii tripletei Nica-Fritz-Nemeth au votat împotrivă sau s-au abținut când s-a pus problema prelungirii carantinei. Fie acum două săptămâni, fie acum, oamenii au fost prostiți. Industria Horeca e la capătul puterilor, iar Timişoara se face din nou de râs.

Domnilor Nica-Fritz-Nemeth, plecați acasă şi lăsați-i pe alții! A ajuns să ne conducă Bucureştiul, e evident că nu înțelegeți şi nu sunteți în stare de nimic!”, scrie pe pagina sa de Facebook, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *