Alfred Simonis despre circul din PNL Timiș: “Nu poți da afară, suspenda oameni, doar pentru că nu îți respectă ordinele. Sau poți, dar iese scandal şi te faci de râs!”

Alfred Simonis despre circul din PNL Timiș: “Nu poți da afară, suspenda oameni, doar pentru că nu îți respectă ordinele. Sau poți, dar iese scandal şi te faci de râs!”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0
Alfred Simonis, deputatul PSD de Timiș le-a făcut o scurtă caracterizare celor care conduc PNL Timiș, mai exact lui Alin Nica și Dănuț Groza. Liderul deputaților PSD spune că la organizația județeană nu mai poate fi condusă autoritar și dictatorial așa cum sunt conduse organizațiile mici. Simonis este de părere că acest tip de comportament îi afectează pe toți locuitorii județului.
Cât de mult a degenerat limbajul din spațiul public timişorean de când cu scandalul alegerilor din PNL! Daca spectacolul grotesc de la conferința PNL Timişoara a stârnit inițial zâmbete, acum lucrurile par să degenereze, cu consecințe nefaste pentru noi toți.
Să explic: actualul PNL Timiş este condus de Alin Nica şi Dănuț Groza. Ce au în comun cei doi? Au fost, unul încă mai este, primari ai unor comunități cu specific rural: Sânnicolau Mare şi Dudeştii Noi. Şi amândoi au condus autoritar, discreționar, dictatorial. Ori ceea ce merge la Dudeştii Vechi, nu merge la o scară mai mare. Nu poți conduce o organizație județeană a unui partid ca PNL la fel cum ai condus satul tău! Nu poți da afară, suspenda oameni, doar pentru că nu îți respectă ordinele. Sau poți, dar iese scandal şi te faci de râs! Ultimul episod cu dizolvarea organizației Lugoj se înscrie în aceeaşi logică de mic boier care taie şi spânzură la el pe moşie.
De ce este interesat şi îngrijorat PSD de toate acestea? Nu de dragul PNL, din partea noastră să se certe şi să se excludă cât vor, ei se fac de râs şi pe ei nu îi mai votează lumea! Dar aceşti oameni conduc destinele județului, sunt persoanele de legătură ale Guvernului în județ. Şi comportamentul lor ne afectează pe noi toți!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *