Alfred Simonis despre Alin Nica: “Avem un președinte complet depășit de importanța funcției pe care o ocupă”

Alfred Simonis despre Alin Nica: “Avem un președinte complet depășit de importanța funcției pe care o ocupă”

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis îl atacă dur pe Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș. Simonis spune că Nica este complet depășit de funcția pe care o ocupă, ba mai mult, cei doi vicepreședinți sunt pe post de “lachei” și în niciun caz nu îl sprijină pentru elaborarea unor proiecte. De asemenea, Simonis spune că administrația Nica nu a venit cu niciun proiect nou sau măcar o idee.

Avem un președinte din punctul nostru de vedere complet depășit de importanța funcției pe care o ocupă. Din echipa domniei sale fac parte doi vicepreședinți și consilieri care sunt pe post de lachei mai degrabă decât pentru a elabora proiecte sau pentru a-l sprijini pe președintele și așa depășit de situație. N-am văzut din păcate proiecte importante, majore demarate în acest an și 7-8 luni de când domnul Nica a prelua președinția CJ. Ba mai mult putem spune că nu am văzut nici măcar idei care urmează să fie transpuse în proiecte la nivelul CJ. Singurele proiecte care au fost finalizate au cele pe care domnul Nica și administrația domniei sale le-au preluat de la fosta administrație“, a spus Alfred Simonis.

Liderul PSD Timiș îl consideră principalul vinovat pe Alin Nica pentru eșecul proiectului de lărgire la patru benzi autostrada 1 prin Giarmata și Dumbrăvița. “Lărgirea la patru benzi de la autostradă prin Giarmata și Dumbrăvița este un proiect compromis. Principalul vinovat pentru eșecul acestui proiect este Alin Nica și administrația domniei sale. Pentru că dincolo de faptul că se vor pierde fonduri europene, suntem în faza în care se încearcă o nouă proiectare, scoatere la licitație, nu e foarte clar ce se va întâmpla acolo. Cert este că vor mai dura ani de zile până când descărcarea de pe autostradă, un proiect început în 2017 de administrația PSD a CJT, să fie finalizat“, a mai spus Simonis.

Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis s-a declarat șocat de cum Consiliul Județean Timiș a prezentat ca o mare realizare că s-au refăcut marcajelor și că au fost schimbate corpurile de iluminat în parcarea din centrul Timișoarei. “Am văzut și am fost șocat să văd în urmă cu o săptămână sau două, o <realizare> măreață a CJT, o realizare demnă de un cătun și acela de prin sudul țării, nu de aici. Am văzut o comunicare din partea CJT prin care ni se transmitea că s-au trasat marcajele într-o parcare din centrul orașului și s-au schimbat niște becuri. Dacă nivelul CJT, cel mai important și poate cel mai bogat județ din România, dacă actuala administrație ne comunică astfel de știri, iar astfel de realizări sunt mărețe pentru domniile lor, faptul că au schimbat becuri și s-au tras niște linii pe jos, îmi este teamă și sunt extrem de îngrijorat de ceea ce se va întâmpla în aceștia doi ani și jumătate cu actuala administrație liberală, cu Alin Nica la președinția CJT. Este rușinos ca un județ ca Timișul comunică sau promovează realizări de tipul acesta“, a mai spus Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *