Alfred Simonis, deputat PSD: “Asta înseamnă să muncești pentru oameni, domnule Iohannis!”

Alfred Simonis, deputat PSD: “Asta înseamnă să muncești pentru oameni, domnule Iohannis!”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Liderul de grup al PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis a reacționat după declarația președintelui României, Klaus Iohannis cu privire la autonomia Ținutului Secuiesc. Simonis spune că în timp ce Iohannis îl imita pe Vadim Tudor, deputații adoptau legi pentru români și firme.

Iohannis a venit cu naționalisme din anii 90, deși Senatul a respins definitiv proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc. Iohannis a vrut, de fapt, să mascheze din nou faptul că ”Guvernul său” nu are niciun plan concret pentru reluarea activității și relansarea economiei!
În timp ce domnul Iohannis îl imita pe Vadim Tudor la televizor, noi la Camera Deputaților chiar am avut treabă. Am adoptat, din nou, legi pentru români și pentru firmele românești. Două exemple:
1. PLX 10/2019 – o lege foarte așteptată de românii care au luat credite în franci elvețieni și cărora li s-au dublat sau chiar triplat ratele de-a lungul timpului. Această lege le va rezolva problemele!
2. PLX 134/2020 – prin care românii și firmele românești își vor putea amâna plata chiriei pentru perioada martie-iunie.
Asta înseamnă să muncești pentru oameni, domnule Iohannis! Vă puneți supușii să conteste și aceste legi la CCR?!“, spune deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis.