Alfred Simonis: “De ce nu vrea Iohannis ca romanii sa sarbatoreasca Centenarul Tratatului de pace de la Trianon?”

Alfred Simonis: “De ce nu vrea Iohannis ca romanii sa sarbatoreasca Centenarul Tratatului de pace de la Trianon?”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Astăzi se împlinesc 100 de ani de la semnarea Tratatului de pace de la Trianon, prin care se recunoaște Transilvania ca fiind parte a României. A fost inițiat un proiect prin care pe data de 4 iunie să se poată sărbătorii Centenarul Tratatului de pace de la Trianon, care a fost votat în Parlament, însă nu a fost promulgat de președinte.

Liderul social-democraților din Camera Deputaților, Alfred Simonis îi solicită președintelui Klaus Iohannis să promulge legea cât mai repede.

De ce NU vrea Iohannis ca românii să sărbătorească Centenarul Tratatului de pace de la Trianon??
Marele apărător al Ardealului n-a fost în stare să promulge de o lună de zile o lege prin care românii să poată celebra recunoașterea Unirii Transilvaniei cu Patria Mamă!!!! Interesele naționale sunt pentru Iohannis doar procente și calcule electorale.
Dacă Iohannis mai are un dram de demnitate și încă nu a plecat la Sibiu, îi solicit să promulge de îndată legea votată de Parlament! Știm că nu e în stare să propună soluții pentru economie, știm că singura preocupare a sa este PSD, dar totuși, domnule Iohannis, lăsați-ne și pe noi să putem să ne manifestăm mândria națională!“, scrie pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis.