Alfie, micutul pomeranian care isi doreste sa devina star

Alfie, micutul pomeranian care isi doreste sa devina star

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Un mititel Pomeranian pe numele sau Alfie (sau dupa numele din pedigree Alfie Charleston I), din Timișoara, pare pregătit să devină o mare vedetă. Deși are doar 4 luni și cântărește mai putin de 1 kilogram, Alfie are ambiti mari. El provine dint-o linie de Pomeranieni cu părinți campioni la mai multe concursuri nationale si internationale.  Extrem de jucăuș si iubitor atunci când vede aparatul de fotografiat, Alfie își ia în serios  rolul.   Mai este un drum lung până la celebritate.

Fiul meu a insistat sa cumpărăm un câine din rasa pomeranian, la început am fost sceptic deoarece prețul unui astfel de exemplar este destul de ridicat, dar câteodată dorințele copiilor depășesc orice calcule ratolionale de buget. Când l-am văzut m-am îndrăgostit pe loc și am simțit ca el o sa fie marele campion”, ne-a declarat Dragoș Bogdan, stăpânul micuțului pomenarian. Acesta așteaptă cu nerăbdare competiția C.A.C.I.B organizată de A.CH.R.TIMIS în perioada 8-9 mai. Este primul test al lui Alfie.

Pentru mai multe poze puteti sa vizitati adresa de intagram: alfie_charleston .

Alfie se prezintă pe pagina sa de Instagram: “Bună ziua dragi prieteni. Aceasta este pagina mea de Instagram și aș vrea să măprezint: sunt un mic pomeranian care își dorește să devină star.

Pomeranienii sunt rasa cea mai mica de Spitz sau rasa Nordica, dar au curajul cainilor de talie mai mare. O rasa vesnic populara, pomeranianul cantareste mai putin de 2 kg, dar nu il veti gasi foarte des intr-o poseta pentru caini. Acest lucru se datoreaza faptului ca pomeranienii gandesc maret. Ei stiu ca au patru picioare si prefera sa le foloseasca, exact cum si cainii mari ar face.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *