Alexandru Iovescu este cel mai nou consilier județean

Alexandru Iovescu este cel mai nou consilier județean

Alexandru Iovescu (PSD) este cel mai nou consilier județean. El a depus astăzi jurământul învestire. Iovescu îl înlocuiește pe Mihai Ritivoiu care a fost numit prefect de Timiș și a demisionat.

Alexandru Iovescu a mai fost consilier județean în mandatul 2016 – 2020. „Am depus acest jurământ cu entuziasm, emoție și responsabilitate. Este al doilea mandat de consilier județean pe care îl încep de astăzi. Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră în prima ședință de consiliu județean în format fizic după o perioadă pandemică ce ne-a afectat destul de mult societatea. Am început să intrăm într-o altă situație care ne afectează și sunt convins că vom trece peste această perioadă cu bine doar uniți. Eu îmi desfășor activitatea profesională în domeniul atragerii și implementării de fonduri europene, atât în mediul rural, cât și în zona urbană. Este o activitate pe care o desfășor de zece ani. Vă asigur de toată încrederea și susținerea mea că vom dezvolta împreună proiecte pentru județul Timiș”, a spus Alexandru Iovescu.

Tot astăzi, s-a luat act de demisia consilierului județean, Sabin Bociu, fostul primar de Jebel. Acesta a primit funcția de administrator la CFR SA. În locul său intră Nicolae Bădina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *