Alegeri pentru conducerea ALDE Timis

Alegeri pentru conducerea ALDE Timis

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

ALDE Timiș se pregătește de alegeri. În data de 19 mai va avea loc Conferința Județeană de Alegeri a ALDE Timiș. Actualul președinte a filialei, deputatul Marian Cucșa este singurul candidat pentru funcția de șef a ALDE Timiș. La evenimentul ce va avea loc loc la Expo Vest va participa si președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Voi candida pentru funcția de președinte a ALDE Timiș. Colegii Nicolae Istrat și Laura Chindriș pentru Biroul Județean și ceilalți colegi care și-au depus candidaturile. La eveniment va participa și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, secretarul general, Daniel Chițoiu, ministrul de externe, Teodor Meleșcanu, ministrul energiei Anton Anton și mulți alți colegi care și-auexprimat dorința de a participa și a susține demersul ALDE pentru concolidare. Vom avea peste 600 de delegați”, a spus deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa.

Președintele se va alege pe un buletin, iar pe un alt buletin vor fi toate candidaturile și în funcție de numărul de voturi obținute primele nouă poziții vor fi de vicepreședinți și restul de membrii.

Evenimentul va avea loc la ExpoVest începând cu ora12.