ALDE Timiș: “PNL dă o palmă libertății câștigate în 1989: vrea ca românii să muncească și sâmbăta!”

ALDE Timiș: “PNL dă o palmă libertății câștigate în 1989: vrea ca românii să muncească și sâmbăta!”

- in Locale, Politica, Stiri
0

La 30 de ani de la Revoluția din Decembrie‘89, PNL încearcă să instaureze din nou legi comunistoide, spun reprezentanții ALDE! Partidul Național Liberal a propus ca românii să muncească și sâmbăta! Concret, angajaţii să beneficieze doar de o zi de weekend, iar una să o lucreze contra cost.

Mai mulţi deputaţi şi senatori PNL au depus un proiect legislativ de modificare a Codului Muncii, astfel încât angajaţii care prestează muncă în zilele de repaus săptămânal să primească doar o compensaţie financiară iar repausul să scadă la 24 de ore.

Rămân stupefiat la fiecare propunere legislativă aberantă a PNL-ului. Mă întreb cine a fost “mintea luminată” care a putut să gândească așa o inepție. De fapt, dacă mințile inițiatorilor acestei propuneri legislative ar fi funcționat pe baza unui raționament sănătos, nu am fi avut astăzi acest subiect pe masă. Peste 1000 de români și-au dat viața pentru libertatea noastră, la Revoluția din Decembrie 1989 iar astăzi, după 30 de ani, vine un partid, culmea, liberal, cu o asemenea propunere??!”, spune secretarul coordonator ALDE Timiș, Gabriel Toie.