ALDE Timiș a marcat Centenarul Marii Unii lansând o sută de lampioane tricolore

ALDE Timiș a marcat Centenarul Marii Unii lansând o sută de lampioane tricolore

- in Locale, Social, Stiri
0

Centenarul Marii Uniri a fost un bun prilej de a ne arăta bucuria că România este, astăzi, o țarăunită. Parade militare și evenimente somptuoase au fost organizate de-a lungul zilei de 1 Decembrie pentru a marca această Zi Națională cum se cuvine.

ALDE Timiș a ales ca de 1 Decembrie să fie alături de locuitorii din cartierul Ronaț. O sută de lampioane în culorile tricolorului au fost lansate de membri ALDE împreună cu timisorenii din zona Ronaț.

Desigur că a fost important pentru noi să participăm la depunere de coroane și la defilări oficiale, asta pentru a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru țară insa am ales anul acesta ca ziua de 1 decembrie să nu fie doar despre asta, ci să fim în mijlocul  timișorenilor, pentru a o serba împreună. Nu toată lumea a putut fi în centru, așa că noi am ales să fim prezenti într-un cartier mărginaș, acolo unde, poate, sărbătoarea nu se simte la fel. Am marcat împreună anul centenar, și ne-am bucurat că oamenii au fost încântați. Mulți dintre ei simt că această zonă este neglijată, iar simplu fapt că noi am putut fi acolo a fost pentru ei o bucurie. Unii ne-au spus chiar că datorită acestui eveniment simt că astăzi este sărbătorită cum se cuvine ZiuaNațională a României”, a spus Gabriel Toie, secretar coordonator ALDE Timiș.

La eveniment au participat deputatul și președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor, medicul Alina Brie, președinte OFLDE Timiș, Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara, Gabriel Toie, secretar coordonator ALDE Timiș, Dan Gherman, președinte TLDE Timiș și alți reprezentanți ALDE Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *