ALDE se simte injughiat pe la spate in Timis. “Nu poti sa te dai public coordonator Pro Romania cand sufletul tau e la PSD”

ALDE se simte injughiat pe la spate in Timis. “Nu poti sa te dai public coordonator Pro Romania cand sufletul tau e la PSD”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Președintele interimar al ALDE Timiș, fostul ministru al Energiei, Anton Anton îl atacă pe deputatul Pro România Timiș, Adrian Pau. Anton spune că lui Pau și deputatului Marian Cucșa le-au fost stricate unele “combinații”. Se pare că Anton Anton nu știe că Adrian Pau și Marian Cucșa nu s-au “înțeles” de când a pornit această alianță electorală.

Anton Anton crede că “sufletul” lui Pau a rămas încă la PSD.

Marian Cucșa nu a fost de acord cu alianța electorală cu Pro România, astfel că în Timiș, ALDE nu a strâns nici o semnătură pentru Mircea Diaconu. Cucșa a fost înlăturat din funcția de președinte a filialei din Timiș pentru că nu a fost de acord cu nici o decizie din ultima perioadă a conducerii centrale.

Observ că mulți binevoitori se grăbesc să prevestească sfârșitul ALDE în Timiș. Unii care s-ar zice că ar trebui să fie partenerii ALDE. Țin să le bag mințile în cap acestor războinici de pe Bega că ALDE la Timiș se va consolida și pe mulți îi va uimi. De ce? Pentru că vor veni alături de noi oameni pe care fostul președinte al filialei i-a înlăturat, marele lider Cucșa pe care îl deplânge dl Pau de la Pro România. Probabil le-am stricat unele combinații pe care le aveau, de aia dl Pau e așa supărat. Dar vom afla.
Despre domnul Pau de la Pro România mi se pare o glumă să vorbesc sau să îl iau în serios. Omul trebuie să se hotărască mai întâi de partea cui e, a Pro România sau a PSD. Nu poți să te dai public coordonator Pro România când sufletul tău e la PSD, iar cei trei trandafiri îți sunt scrijeliți pe umăr. Dl Pau nu îmi arată altceva decât un stil golănesc de a face politică, specific PSD. Că de, scoți omu din PSD, dar nu poți scoate PSD-ul din om.
În loc să ne bage cuțitu prin spate în presă, dl Pau ar trebui să se preocupe de campania lui Mircea Diaconu, dacă nu cumva a picat în cântecul de sirenă al Vioricăi Dăncilă”, a scris pe pagina sa de Facebook, președintele interimar al ALDE Timiș, Anton Anton.