ALDE alianță cu Pro România

ALDE alianță cu Pro România

- in Locale, Politica, Stiri
0

Alianță surpriză înainte de alegerile prezidențiale. ALDE și Pro România vor face alianță politică. Anunțul a fost făcut de către Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, pe pagina sa de Facebook.

Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice!  ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare“, scrie pe Facebook, Tăriceanu.

De cealaltă parte, liderul Pro România, Victor Ponta scrie tot pe Facebook că nu s-a luat încă o decizie în acest sens, doar au fost discuții pe această temă.

Pe 22 Iulie am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun”! Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune – sunt sanse mai mari de succes! Este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii / un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice! Noi Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!“, scrie pe pagina sa de Facebook, Ponta.