ALARMĂ! Interlopul timișorean Sorin Udrea este de negăsit: a fost dat în urmărire generală

ALARMĂ! Interlopul timișorean Sorin Udrea este de negăsit: a fost dat în urmărire generală

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
sorin udrea

Alertă în județul Timiș. Interlopul Sorin Udrea, condamnat, ieri, de Curtea de Apel Timișoara la șase ani și opt luni de închisoare este de negăsit. Acesta a fost dat în urmărire generală, după ce nu s-a predat la poliție sau la penitenciar pentru a fi încarcerat, așa cum prevede legea. Mai mult, polițiștii au mers la domiciliul său pentru a-l aresta, dar nu l-au găsit. Totodată, nici locotenentul său Viorel Cosma nu s-a predat la poliție, motiv pentru care a fost dat în urmărire generală.

„Liderul interlopilor din Timișoara” este acuzat de constituirea de grup infracțional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operațiuni cu arme și muniții, complicitate la tâlhărie, braconaj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Nu au scăpat de închisoare nici locotenenții lui Sorin Udrea. Este vorba de Viorel Cosma, Stelian Mocanu și Caius Gazibara, care au fost condamnați la cinci ani de închisoare fiecare.

Vă reamintim că Sorin Udrea este acuzat, printre altele, că îi jefuia pe traficanții de țigări. De asemenea, interlopul timișorean a fost implicat într-un scandal monstru cu o tabără de interlopi rivală, unul dintre membri grupării Udrea a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *