Al doilea viceprimar al Timișoarei, ales în această săptămână

Al doilea viceprimar al Timișoarei, ales în această săptămână

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Se liniștesc apele la Primăria Timișoara, după ce PNL și USR-PLUS au finalizat negocierile privind numirea vicepreședinților din Consiliul Județean Timiș și a viceprimarilor din capitala Banatului.

Astfel, marți, 5 ianuarie, la ora 17.00, la Filarmonica Banatul, primarul Dominic Fritz a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local Timișoara. Pe ordinea de zi a ședinței se află un singur proiect. Și anume, cel referitor la alegerea celui de-la doilea viceprimar al Timișoarei.

Este vorba de Cosmin Tabără, din partea PNL. Vă reamintim că primul dintre viceprimari, Ruben Lațcău (USR-PLUS), a fost ales la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut.

Săptămâna viitoare voi convoca o ședință de Consiliu Local pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar al Timișoarei, Cosmin Tabără, din partea PNL. Îi pregătim deja biroul în Primărie. Acum, cu o formulă completă de executiv și cu o majoritate puternică în Consiliul Local putem să facem mai mult”, anunța Dominic Fritz, pe Facebook, săptămâna trecută.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *