Ai curaj să accepți provocarea 4DX?

Ai curaj să accepți provocarea 4DX?

- in Locale, Social, Stiri
0

După ce a zguduit Bucureștiul,Brăila și Constanța, Cinema City aduce provocarea 4DX și în Timișoara. Pentru cei cărora le place adrenalina, caravana Cinema City va ajunge în weekend-ul 20-21 iulie în Shopping City, sâmbătă și duminică, în intervalul 12.00-20.00. Timișorenii sunt invitați să experimenteze scaunul mobil 4DX și să își testeze limitele.

Înainte de Brăila și Constanța, prima oprire a fost la Comic-Con, unde sute de oameni s-au distrat testând scaunul mobil, încercând să nu scape popcornul pe jos, printre ei numărându-se și digital influencerii Andra & Răzvan Gogan, Andreea Remețan, Cristina Almășan, Mădălina Merca, Alex Ghidush sau Adrian Dan. Inclusiv actorul Manu Bennett, cunoscut din producții ca Spartacus, Arrow sau seria The Hobbit, nu a putut rămâne indiferent când a trecut pe lângă standul Cinema City și a fost atât de impresionat încât a transmis live pe rețelele de socializare în timp ce vizitatorii testau scaunul 4DX, explicându-lecelor care îl urmărescde ce 4DX este“tehnologia viitorului”.

Video Cinema City la East European Comic Con: www.youtube.com/watch?v=QjDifAK1adA

Pentru experiența autentică și completă a formatului 4DX, iubitorii de filme și adrenalină sunt așteptațiîn sălile 4DX, disponibile doar la Cinema City. În România exista 5 săli 4DX, în multiplexurile Cinema City din Mega Mall București, Shopping City Timișoara, City Park Constanța, Iulius Mall Cluj și Brăila Mall.

Doar într-o astfel de sală de cinema vei avea parte de o vizionare care activează toate cele cinci simțuri. Vei simți cu adevărat că faci parte din film, datorită efectelor de mișcare a scaunelor și a celor de mediu, care sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe marele ecran. Formatul 4DX reprezintă îmbinarea perfectă dintre cele mai noi și mai spectaculoase premiere și sala de cinema, unde scaunele high-tech mobile, cu mişcări fluide şi dinamice, şi efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceaţa, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, te fac să trăiești orice film pe pielea ta.

Următoarele titluri de care te vei putea bucura în format 4DX sunt: The Lion King 3D (din 19 iulie), Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D (din 2 august), The Angry Birds Movie 2 3D dub (din 9 august).

Pentru mai multe detalii, fii cu ochii pe www.cinemacity.ro.