AFAR vă cheamă la licitație! Fondurile vor fi folosite pentru construirea căminului de bătrâni din Giroc

AFAR vă cheamă la licitație! Fondurile vor fi folosite pentru construirea căminului de bătrâni din Giroc

- in Locale, Social, Stiri
0

AFAR – Asociația Femeilor Antreprenor din România cu sediul la Timișoara – și Fundația “Speranța pentru voi“ lansaseră invitația către bănățeni de participare la o mare manifestare cultural – caritabilă care s-ar fi desfășurat, în 24 octombrie, în față Centrului pentru persoane în vârstă, aflat în construcție, în comună Giroc, județul Timiș.

Din păcate, evenimentul a fost amânat, din cauza pandemiei COVID19, care s-a agravat. ”Noile condiții ne obligă să anulăm evenimentul. Noi am pregătit și o expoziție cu obiecte de artă pe care acum le vom oferi la o licitație online! Dacă veți dori să licitați, vă rugăm să intrați și pe pagină AFAR, dar puteți licita și aici, pe Facebook. Cine va face donație va primi un cadou-surpriză din partea fundației!”, este mesajul AFAR.

Donații se pot face în contul Fundației Speranță pentru voi”: RO07PIR133701729417001000 Sucursala Mărăști Timișoara. Prețul de pornire pentru tablourile (foto) efectuate manual din licheni, mușchi și plante naturale stabilizate începe de la 500 lei.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *