Afaceri halucinante la Sînandrei. Vezi ce a putut să facă nevasta primarului

Afaceri halucinante la Sînandrei. Vezi ce a putut să facă nevasta primarului

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Afaceri halucinante într-una dintre cele mai bogate comune din județul Timiș – Sînandrei. Lipsa de omenie în comuna condusă de Claudiu Coman (PSD) a depășit orice limite. În timp ce sărmanilor li se ia şi ultima bucată de grădină, nevasta primarului de Sînandrei a cumpărat 10 hectare de teren. La o licitație organizată chiar de primăria din localitate. În acea vreme, august 2014, era doar amantă, dar Adriana Gherman se mutase demult în casa primarului de Sînandrei. Așa cum o dovedea buletinul Adrianei Gherman din acea vreme. Peste doar jumătate de an, de această dată doamna Adriana Coman vinde terenul cu profit dublu.

Adriana Gherman în calitate de amantă veche a primarului a reușit să cumpere la o licitație din 2014 – 10 hectare de teren în comuna condusă de actualul ei soț. Prețul de cumpărarea a fost de 25.000 euro. Aproximativ jumătate de an mai târziu, de această dată nevastă de primăr cu acte în regulă Adriana vinde același pământ la dublul preț. Licitația a fost cu cântec la ea fiind scoase la bătaie peste 100 de hectare de teren. Președintele licitației a fost chiar Vasile Fănuț viceprimarul de Sînandrei care susține că totul a fost ca la carte…

„Soția dânsului nu era soție pe atunci. Dar nu a fost singură au fost mai mulți. Totul a fost legal la licitație, că nu e moral, asta este altă poveste… Licitația a fost în cele mai legale condiții. Nu a fost numai ea (n.r. Adriana Coman). S-a vândut mai mult teren atunci și au luat și oameni normali din sat”, ne-a declarat viceprimarul de Sînandrei, Vasile Fănuț.  Întrebat dacă nu i s-a părut ciudat ca o persoană care a participat la licitaţie să stea în aceeaşi casă cu primarul, vicele s-a făcut că plouă. “Când facem licitația eu nu mă uit la adresă, nu ştiu numărul de casă. Pe mine mă interesează dacă persoana care a făcut cerere și a cumpărat caietul de sarcini e persoana care a făcut cererea. Eu doar verific buletinul să văd dacă e persoana respectivă”

Cu banii de pe trenurile vândute, după ce au fost scoase la licitaţie de Consiliul Local Sînandrei, oficial s-au asfaltat nişte străzi.

Sursa foto: Facebook

1005236_363507440444411_1705290493_n    643918_236850396443450_1941274470_n

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *