Afacere fără riscuri mari: închiriază un restaurant

Afacere fără riscuri mari: închiriază un restaurant

Pentru cei aflați în căutarea unor oportunități de business cu riscuri și costuri scăzute, închirierea unei afaceri cu o clientelă deja formată reprezintă o opțiune mai sigură comparativ cu un start-up. O variantă demnă de luat în seamă sunt restaurantele. Majoritatea se închiriază „la cheie”, complet mobilate și echipate pentru continuarea activității, însă unele necesită investiții suplimentare.

În zona Căii Aradului din Timișoara un spațiu de 120 de metri pătrați (plus terasă de 100 de metri pătrați), amplasat într-o vilă din 1970, poate fi închiriat cu circa 800 de euro pe lună. Spațiul a funcționat ca restaurant și este dotat cu bucătărie, spațiu de depozitare, centrală termică proprie, aer condiționat etc.

În zona Nord, o vilă din 2006, cu o suprafață de 350 de metri pătrați, este listată pe Spatiicomerciale.ro la un preț de aproape 3.000 de euro pe lună. Proprietatea include un teren de 800 de metri pătrați și este structurată pe demisol, parter și mansardă. Compartimentată în trei încăperi, aceasta a funcționat anterior ca restaurant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *