Aeroportul Internațional Timișoara este gata pentru reluarea zborurilor regulate

Aeroportul Internațional Timișoara este gata pentru reluarea zborurilor regulate

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
aeroport

Aeroportul Internațional Timișoara este pregătit pentru reluarea zborurilor regulate. Pasagerii pot tranzita aeroportul în siguranță.

Spațiul disponibil în terminalele aeroportului Timișoara este configurat astfel încât să respecte cerințelele de distanțare socială.

Pasagerii sunt informați permanent prin intermediul marcajelor existente pe suprafețe, sistemului audio-video, afișajului electronic și printat (panotaj, afișe, flyere).

Toate suprafețele din cadrul aeroportului, precum și întreg echipamentul se dezinfectează de către personalul administrativ.

Pasagerii au obligația de a respecta regulile menționate prin marcaje și panotaje și de a respecta măsurile transmise de către autoritatea aeroportuară.

De asemenea, pasagerii au obligația de a utiliza măști pentru protecție, de a accepta screening-ul temperaturii corporale, precum și de a utiliza dispozitivele cu gel dezinfectant pentru mâini amplasate în terminalele aeroportului.

Planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *