Aeroportul din Timişoara are concurenţă. Ce companie aeriană va efectua zboruri din Arad şi care sunt destinaţiile

Aeroportul din Timişoara are concurenţă. Ce companie aeriană va efectua zboruri din Arad şi care sunt destinaţiile

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Aeroportul din Timişoara va avea concurenţă, din vara acestui an. Compania aeriană Join Airlines s-a decis să intre pe piaţa din România cu patru curse operate din Arad. Aeroportul Internaţional Arad nu mai are curse aeriene de pasageri din primăvara lui 2015, când Wizz Air s-a retras.

Bernard Jacobs, preşedintele companiei Join Airlines, şi Dan Bălăcel, directorul Aeroportului Internaţional Arad, au semnat, astăzi, contractul de operare de pe baza aeriană. De asemenea, au fost anunţate trei curse regulate internaţionale şi una internă. “Suntem conştienţi de concurenţa pe care ne-o face aeroportul din Timişoara, dar vom răspunde prin creativitate, vom căuta rute noi”, a spus Bernard Jacobs.

Directorul Join Airlines a precizat că două dintre rute au fost stabilite definitiv. Şi anume, Arad-Stuttgart şi Arad-Verona, iar pentru cursa internă se are în vedere ruta Arad-Bucureşti. Trei aeronave au fost alocate de companie pentru zborurile pe care le va opera din România. Cel mai probabil, lansarea zborurilor va avea loc în luna iunie. Potrivit reprezentanţilor companiei aeriene, preţurile biletelor pentru rutele din Arad vor fi “atractive”.