Adrian Pau stie de ce au fost “amanate” alegerile in PSD Timis

Adrian Pau stie de ce au fost “amanate” alegerile in PSD Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Deputatul Adrian Pau, recent înscris în Partidul Pro România, condus de Victor Ponta a anunțat miercuri, 20 februarie, că alegerile din PSD Timis vor fi amânate. Acesta susține că Comitetul Executiv al PSD a decis amânarea alegerilor interne în PSD Timiș, programate a avea loc în data de 1 martie.

Ieri, în CEX-ul PSD s-a hotărât că la Timiș nu mai au loc alegeri, așa cum își doreau majoritatea primarilor PSD. Vor înscena probabil o comedie în zilele următoare, în care să voteze primarii că nu mai vor alegeri. Am convingerea că domnul Dobra, sportiv fiind și ambițios, plăcându-i foarte tare să lupte, de data asta o să accepte ceea ce se transmite de la centru. Se pare că nunta pe care o pregăteau, cu invitați, cu sală pregătită, a rămas rără mire, Liviu Dragnea nemaifiind de acord sau neidentificând persoana potrivită pentru a conduce PSD Timiș. Se arată încă o dată cam cum privește Bucureștiul vizavi de organizația județeană a PSD Timiș. Nu ne-am găsit niciodată în situația în care PSD Timiș să nu aibă un președinte de anvergură. Mă gândesc că Dan Poenaru, Ilie Sârbu, Sorin Grindeanu se uită revoltați la ce se întâmplă în Timiș“, a afirmat Adrian Pau.

Deputatul a mai declarat că PSD Timiș are și alți oameni valoroși care ar putea să conducă formațiunea politică, printre care Florin Bârsășteanu, Marius Craina, Dan Idolu, Eugen Dogariu sau Alfred Simonis.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *