Adrian Pau, deputat Pro Romania: Centura de sud, in pericol din cauza DRDP Timisoara

Adrian Pau, deputat Pro Romania: Centura de sud, in pericol din cauza DRDP Timisoara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
autostrada

Semnal de alarmă tras de Adrian Pau, deputat Pro România de Timiș. Parlamentarul a spus, astăzi, că există riscul ca lucrările la centura de sud a Timișoarei să nu pornească nici anul viitor. De vină ar fi conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, care nu-și dă interesul pentru ca acest proiect să fie materializat.

“Acum două săptămâni, la București, trebuia să aibă loc Comisia pentru siguranța circulației, în care să se discute și să primească avizul centura Timișoarei. Direcția Regională de Drumuri, DRDP-ul, nu s-a sinchisit să meargă și să susțină punctul de vedere. Au fost câteva explicații halucinante, și anume că nu au găsit bilet de avion. A mers constructorul și reprezentantul consiliului județean. Este ceva de nedescris, nu știu ce se întâmplă la DRDP, nu vreau să cred că în momentul de față conducerea venită de la Arad face totul ca acești bani să nu fie alocați pentru centura din Timișoara, ca să le rămână mai mulți bani pe bugetul următor pentru ceea ce înseamnă Aradul“, a spus Adrian Pau.

În aceste condiții, deputatul Pro România de Timiș a avertizat asupra faptului că va fi greu să înceapă lucrările la centura de sud, dacă reprezentanții DRDP Timișoara nu-și dau interesul necesar.

Dacă nu o să punem o presiune destul de constată pe această direcție, nu cred că vom putea demara nici anul viitor cel mai important obiectiv al orașului, centura Timișoara. (…) Aici cred că Timișoarei și Timișului i se fac o mare nedreptate. Nu știu dacă este intenționat sau nu, nu știu dacă este concentrat din partea Aradului sau nu. Ceea ce ne doare pe toți este centura Timișoarei, de care ține calitatea aerului, calitatea vieții noastre. Dacă nu vom reuși să gestionăm problema foarte bine, ne vom trezi în situația în care degeaba vom pune bani pentru bugetul de anul viitor, pentru că nu vom putea să realizăm acest obiectiv“, este de părere Adrian Pau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *