Adrian Pau, deputat Pro Romania Timis: “Subprefectul ALDE a fost trecut la PSD ca să nu fie schimbat”

Adrian Pau, deputat Pro Romania Timis: “Subprefectul ALDE a fost trecut la PSD ca să nu fie schimbat”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Șeful Pro România, Victor Ponta și președintele ALDE, Călin Popescu- Tăriceanu au semnat ieri un acord pentru a-l susține pe Mircea Deaconu la alegerile prezidențiale. La nivel local, se pare că ALDE merge în continuare cu PSD, cel puțin asta susține deputatul Pro România, Adrian Pau.

„Dacă la nivel național și-au depus demisiile și au ieșit de la guvernare, la nivel local se pare că au ales să susțină în continuare administrația PSD. Nu ne deranjează acest lucru, dar ar trebui să-și asume public acest lucru, ca cetățenii să știe ce vor să facă. Ori vin cu noi împreună și au intrat în opoziție, ori sunt atât de bine legați și ancorați la putere. Subprefectul ALDE a fost trecut la PSD ca să nu fie schimbat. Surprinzător este prietenul cel mai bun al lui Marian Cucșa. Am convingerea că nu a făcut acest lucru fără să-l întrebe pe Marian. Probabil același lucru se va întâmpla și cu ceilalți reprezentanți pe care îi au în instituțiile deconcentrate. Vreau să-i transmit lui Marian Cucșa că discuțiile cu noi ar trebui să fie serioase, să le facem transparent”, a spus Adrian Pau.

Adrian Pau spune că deputatul Marian Cucșa are o strânsă colaborare cu PSD la nivel local și nici nu pare să renunțe la aceasta.

Pai deocamdată îl văd foarte rezervat. Marian Cucșa are o colaborare destul de strânsă și o continuă cu Călin Dobra și PSD. În aceste condiții noi ne vedem de drumul nostru. Adică pe cel pe care l-am început și îi lăsăm pe ei să-și facă facă alianța care a fost câștigătoare pentru România și români. (…). Nu am avut discuții, dar se văd primele mișcări al domnului Cucșa. Atâta timp cât ești prieten cu subprefectul și îl scoate de pe ordinea de zi ca să nu-l schimbe pentru a rămâne și susține în continuare activitatea. Nu am văzut nici o declarație a vicepreședintelui CJT cum că susține opoziția. Baletul ăsta politic nu mai prinde bine nimănui. Scopul nostru este să devenim un partid mare, scopul lui este să rămână la guvernare”, mai spune Pau.