Adrian Pau: Cu ce au greșit oare timișorenii să fie reprezentați de persoane care nu se identifică cu spiritul orașului?

Adrian Pau: Cu ce au greșit oare timișorenii să fie reprezentați de persoane care nu se identifică cu spiritul orașului?

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0
Se așteaptă sancțiuni pentru consilierul local, Ana Munteanu și prefectul de Timiș, Zoltan Nemeth, ambii de la USR-PLUS, după acțiunea de “flagrant” în carantină la un restaurant din Timișoara. Fostul deputat și coordonatorul Pro România Timiș, Adrian Pau spune că politicienii noi de la USR… au metehnele celor vechi.
Oameni noi… metehne vechi!
Generalul Gabriel Oprea, cunoscut sub porecla ”Izmană”, a fost sursă de inspirație pentru prefectul de Timiș, Zoltan Nemeth (USR), și consilierul local Ana Munteanu (USR).
Generalul și imitațiile sale de la Timișoara au folosit angajații Ministerului de Interne în peripețiile lor prin restaurante. Unul la București, iar ceilalți doi la Timișoara. Primul a ”încasat” un dosar penal pentru abuz în serviciu. Așteptăm măsurile legale pentru ceilalți doi.
Dincolo de ironie și asemănarea deloc întâmplătoare, marea problemă o constituie încălcarea drepturilor fundamentale ale cetățeanului și anume dreptul la proprietate și dreptul la intimitate.
Cu ce au greșit oare timișorenii să fie reprezentați de persoane care nu se identifică cu spiritul orașului?“, scrie Adi Pau pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *